TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU ISPARTALI GÖKHAN KÖSE KENDİSİNİ SAVUNDU

ATV’de Esra Erol’da patlayan dolandırıcılık olayı Türkiye gündemine düştü. Ispartalı Gökhan Köse, canlı yayına bağlanarak iddiaları yalanladı.

ATV’de Esra Erol’un programına katılan bir bayanın Ispartalı Gökhan Köse tarafından dolandırıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Türkiye ve Isparta gündemine bomba gibi düşen olay sonrası tartışmalar daha da büyüdü. İddiaların muhatabı Gökhan Köse, programa telefona bağlanarak iddiaları iftira olarak nitelendirdi.

ATV’de Esra Erol’a konuk olan Gökhan Köse’nın eski eşi İrem Meclis, evliliğinde sürekli şiddet gördüğünü iddia etti. İrem Melis, şöyle dedi:

“2015’de savcılığa suç duyurusunda bulundum. O dönem Gökhan’ın 2 kız arkadaşı bana Gökhan’ın kendilerini dolandırdığını söyledi. Elimde delil olmadığı için bir şey elde edemedim.

Evlendikten sonra 1 hafta sonra Isparta’da anneannesinin evinde oturuyorduk. ‘x kız arkadaşımla yaşadığım Kemer’deki evimin yatak odasını kullanalım, yenisini almaya gerek yok’ dedi. Ben bunu kabul etmedim. İlk şiddetini o gün uyguladı. Kendisi Antalya’ya gitti. Ben de 2 hafta sonra yanına gittim, orada yaşamaya başladık. Antalya’ya taşındığımız dönemde hamile olduğumu öğrendim. Şiddetlerin arı arkası kesilmedi. Gece uykudan uyanıp, beni dövüyordu. Benim annemi de darp ettiler. Annem 2015’de bunlara dayanamayarak felç geçirdi. Ben ayrılmak istediğimi söyledim. Beni tekme tokat dövüp, kaburgamı kırdı. Suçunu hiçbir zaman kabul etmez. “

Programa telefonla bağlanan Gökhan Köse, iddiaları yalanlayarak “Üzerime isnat edilen yakışıksız söylemler hepsi iftiradır. Şahsımın, ailemin, en çok da biricik kızımı etkileyecek bu karalama çabaları için mahkemede hakkımı savunacağım. Oraya gelip, canlı yayında, alnım açık bir şekilde açıklayacağım. Ben ölmedim,  toprağın altında değilim. Nerede olduğum, ne yaptığımı herkes biliyor. Pazartesi, Salı günü gelip canlı yayında yüzleşmek istiyorum. Ben bir kız çocuğu büyütüyorum. Bu soruların hepsini canlı yayında cevaplamak istiyorum” dedi.