İlkokul öğrencilerine 'Şeker-Para Vereceğim' Diyerek Evine Götürmeye Kalkıştığı İddia edildi…

Göksöğüt Köyünde bir şahsın ilkokul öğrencilerine 'Şeker-Para Vereceğim' Diyerek Evine Götürmeye Kalkıştığı İddia edildi…

Göksöğüt Köyü İlkokulu bahçesi yakınlarında 'Şeker vereceğim,para vereceğim' diyerek evine götürmeye kalkıştığı iddia edilen şahıs jandarma tarafından göz altına alındı.

Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Göksöğüt Köyünde oturan A.T isimli 40 yaşlarında olan şahıs “Şeker vereceğim, Para Vereceğim diyerek davet ettiği 5 ayrı çocuğu Göksöğüt Köyünde yaşayan bir kadının jandarmaya ihbar etmesinin ardından köye operasyon düzenlendi.

5’İDE ERKEK ÇOCUĞU

İddialara göre Yaşları 8, 10 ve 12 arasında değişin 5 çocuğa 'Şeker vereceğim' diyerek evine götürmeye kalkıştığı iddia edilen A.T. Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından göz altına alındı.

OLAYI GÖREN BİR KADIN İHBAR ETTİ

Edinilen bilgiye göre Göksöğüt Köyü okulu yanında A.T. isimli şüpheli şahıs çocuklara “Şeker vereceğim, para vereceğim” dediği, ve bunu görmesi üzerine Jandarmaya ihbar ettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Ulutaş ve emniyet güçleri şüpheli şahsı göz altına aldı.

ÇOCUKLARIN İFADELERİ ALINDI

Yaşları küçük olan 5 çocuğun da Muhtar ve jandarma ekiplerince ifadeleri alındığı öğrenildi. Çocukların ifadelerinde “Şeker vereceğim, Para vereceğim” dediği iddia edildi.

Jandarma tarafından göz altına alınan şüpheli şahıs A.T. Adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Olay ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.sarkikaraagac.com.tr