Isparta İdmanyurduspor, Muratpaşa Belediyespor karşısında sayısız net gol pozisyonunu değerlendiremedi ve sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Maçın hakemleri ise verdikleri kararlarla tepki çekti. 

                Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor, ligdeki 24. maçında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor’la golsüz berabere kaldı. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Manisa Bölgesi’nden Mehmet Şibal, Fatih Dikbez ve Gökmen Çamlıbel isimli hakemler yönetti.

Karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Aday Adayları İsmail Özdemir, Nuri Koç, yöneticiler ve 300 dolayında taraftar izledi.

Maçın hakemleri ise karşılaşmanın başından sonuna kadar verdikleri kararlarla taraftarların tepkisini çekti.  Isparta İdmanyurduspor, her iki yarıda da Onur, Ersin ve Evren’le yüzde yüzlük net gol pozisyonlarını atamadı. Karşılaşmanın 80. Dakikasında ise Isparta İdmanyurdusporlu Mehmet Dağlar’a yaptığı faul sonrasında Ömer Can’a direkt kırmızı kart gösterdi. Ancak hakem daha sonra oyuncunun sarı kartının olmaması nedeniyle kartını sarı olarak değiştirdi.  Muratpaşa Belediyespor’un kaptanı Eren Çelik ise maçın başından sonuna kadar yaptığı hareketlerle taraftardan büyük tepki aldı. Maçı kırmızı kart almadan tamamlayan Eren’e tepki gösteren taraftarlar hem bu oyuncuya hem de hakeme tepki gösterdiler.

                Isparta İdmanyurduspor ise aldığı bu beraberlikle puanını 19’a çıkarttı ve 12. Sırada kaldı. Rakibi Yeşilova’nın Uşak Sportif’i  4-1 mağlup ettiği haftada pembe-yeşilliler, kendini ateşe attı. Muratpaşa Belediyespor ise 27 puanla 8. Sırada kaldı.  Isparta İdmanyurdu, bu hafta Sarayköyspor’u ağırlayacak.