İş Vaadiyle Suçlanan Eski Çalışan Tutuklandı İş Vaadiyle Suçlanan Eski Çalışan Tutuklandı

Sahip olduğu göl, endemik bitki türü, piknik alanları ve dinlenme yerleriyle en gözde doğa harikalarından birisi olan Gölcük Milli Tabiat Parkında ışıklandırma çalışmaları Kasım ayında başlayacak ve Aralık ayının sonunda bitirilecek.
Konu hakkında açıklamada bulunan Gölcük Tabiat Parkı İşletme Müdürü Bedirhan Gölcük, Kutsal Turizm olarak Gölcük Tabiat Parkının marka değerini yükseltmek için gereken neyse yapacaklarını söyledi.
Işıklandırma çalışmasının güvenliğe de fayda sağlayacağını ifade eden Bedirhan Gölcük; “Tabi burada daha önceden yapılan ve hala kullanılan ışıklandırma sistemi mevcut. Ancak yetersiz kalıyor. Gece olunca burası adeta karanlığa bürünüyor. Yollar ve piknik alanları başta olmak üzere yeni bir ışıklandırma çalışması yapacağız. İnşallah her yer ışıl-ışıl olacak. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak olan proje tamamen Kutsal Turizm tarafından gerçekleştirilecek. Allah izin verirse Kasım ayı başında başlayacağız ve Aralık ayı sonunda bitireceğiz Bu proje aynı zamanda buraya yeni bir görsellik katacak. Aynı zamanda güvenliğe de fayda sağlayacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
İbrahim Demirayak