Göldosk Başkanı Sıtkı Elmacı ve SMMMO Başkanı Şükrü Kaya yaptıkları bu işbirlik ile STK'lara örnek bir davranış sergilediler.

Toplamda 154 kişi ile birlikte, Yazılı Kanyon Dostluk Yürüyüşü ve Piknik etkinliği kaynaşma ve dayanışmanın güzel bir örneği oldu.Muhasebeciler, etkinlikten duydulan memnuniyet katılımcıların yüzlerine yansımıştı. Her yönü ile oldukça neşeli ve hareketli geçen etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular. Göldosk tarafından düzenlenen Ve Manavgat’ta yapılacak Rafting etkinliğinin de Göldosk ve SMMM Odası birlikteliği ile yapılması kararlaştırıldı.

İş stresinden kurtulmak için, doğa yürüyüşlerine başlayan Göldosk’lular, bu yürüyüşlerin tutku haline geldiğini, bir sonraki haftanın etkinliğini iple çektiklerini belirtiler. Bıkmadan usanmadan her Pazar doğa yürüyüşleri yapıp,Teraspark tesislerindeki dernek binasında da  her Çarşamba’da yürüyüş sunumu ve eğitimlerle süslüyorlar.

Yürüyüşler sayesinde Göldosk üyeleri doğa aşığı haline geldiklerini ve çevreye olan duyarlılıkların da bu sayede arttığını ifade ettiler.