GÖLDOSK Göller Bölgesi Doğa Sporları ve Hobi Kulübü Derneğimiz, Isparta Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüğünün organize ettiği "Vefakar Gençlik Fedakar Ecdadını Unutmayacak - Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliği"ne tüm lisanslı dağcıları ve üyeleri ile katıldı. 

Isparta Endüstri Meslek Lisesi önünden Sayın Valimizin önderliğinde başlayan kortej yürüyüşü, Belediye önünden Mimar Sinan Caddesi ve Valilik önünden devam edip, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programla sona erdi.

Vatanın her köşesinde yaşanan kahramanlıkları idrak edebilme duygusuyla katıldığımız bu etkinliklerde, gerektiği zaman bir Ömer Halisdemir, bir Fethi Sekin olabilme şuurunu devam ettirebilmek için GÖLDOSK olarak biz, bu anma günlerinin önemine inanıyor, nesiller arasında köprü olma görevimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz.

Bu şuurla, bizler için gözlerini kırpmadan düşmanın üzerine yürüyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Fedakar Atalarımıza, Vefakar Nesiller olarak sonsuz şükran duygularımızla Fatihalar gönderiyoruz.

GÖLDOSK Yönetim Kurulu