Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın Darıderesi Göleti ve Dere ıslahı için yer tahsislerini teslim almadığını belirterek; “Olası bir sel felaketinin sorumlusu biz olmayız” dedi. 
 
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, dün Isparta’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılımıyla Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ‘Temel Atma ve Açılış’ Töreninde yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a sert sözlerle yüklendi. 
Milletvekili Özel törende yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu Afyonlu ve dolayısıyla Isparta’yı iyi biliyor. Bu Bölgenin Bakanı. Orman Genel Müdürümüz de Ispartalı. Dolayısıyla bugün sayın Bakanımız ilimize 32 proje kazandırıyor. Bu projeleri bazıları bilerek görmek istemeyebilir. Görmezden gelebilir. Ancak, biz hizmetlerimize projelerimize devam edeceğiz. 
Buradan Isparta Belediyesine ve Belediye Başkanı sayın Yusuf Ziya Günaydın’a şunu söylemek istiyorum. Darıderesi Göletini bir an önce teslim al ki, Darıderesi – 2 projesi hayata geçirilebilsin. Bu proje için Bakanlığımızın kaynağı var, parası da var. Her şey hazır yani. Ancak, sayın Başkan burayı teslim almadığı için ikincisine başlanamıyor. 
 
Belediye Başkanımızın yüzünden dere ıslahı ve yer tahsisleri gerçekleştirilemiyor. Eğer, Isparta’da çok büyük bir yağmur yağar ve can ve mal kaybına neden olan sel baskınları yaşanırsa bunun sorumlusu asla biz olmayız” dedi.