Belediye Başkanları seçildikten sonra özellikle makamlarında partilerinin propagandasını yapmaması gerekiyor ancak, bu ziyarette öyle olmadı... Seçildikten sonra hangi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarına eşit durması gereken belediye başkanlıklarının bu tarafsızlığının Gönende yıkıldığına şahit oluyoruz.

Gönen'in MHP'li belediye başkanı Mete Elçim, dün Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili ve 1. sıra adayı Nevzat Korkmaz ile 3. sıra adayı Ziya Nuhoğlu seçim çalışmalarına ev sahipliği yaptı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN > >

Korkmaz ve Nuhoğlu ilk olarak Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim’i ziyaret ettiler. Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirilen bu ziyarette bu kelimeleri kullanmaması gereken tek kişi makamında şu sözleri kullandı  ''Bu seçimlerde partimiz MHP için çalışacağız ve Gönen’de MHP’yi birinci parti yapacağız'' dedi. Bu sözlerin hemen ardından adete ilçe başkanı gibi, Belediye Başkanı  ve misafirleri Gönende sokaklarda ve kahvehanede oy istediler.

Bütün bu yaşananlardan sonra Gönenden Belediye başkanına tepkiler arttı. Birçok vatandaş biz Mhp'li değiliz bu belediye bizim belediyemiz değilmi yani?

Başkan bey sadece Mhp'lilerdenmi gelir elde ediyor? Bu belediyede sadece Mhp'li olanlarınmı işi çözülüyor? Başka partiden olmak Gönen'de suç mu değilmi? demekki bizim bazı sıkıntılarımız Mhp'li olmadığımız için çözülemiyor, bazılarının sorunları ise kısa zamanda hallediliyor, sonucunu anlıyoruz şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN > >

MHP 3. sıra milletvekili adayı Ziya Nuhoğlu da konuşmasında, Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim’in MHP’nin yüz akı olduğunu söyledi. MHP Milletvekili ve 1. sıra adayı Nevzat Korkmaz da ziyarette yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Elcim’in belediye yönetiminden bahsetti.

Milletvekili adayları daha sonra Gönen’de esnafı ziyaret ettiler. MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz Gönen’deki kahvede oyun oynayan vatandaşların yanına da giderek buradan mesaj verdi.