Isparta’nın Yalvaç ilçesinde trafik kazası meydana gelmiş. Kazada motosiklet sürücüsü ve otomobil sürücüsü hayatını kaybetmişti. Motosiklet sürücüsü İsmail Koyutürk askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, 2 gün önce satılığa çıkardığı motosikleti ile seyir halindeyken otomobille çarpışan sürücü 24 yaşındaki İsmail Koyutürk, yaşamını yitirdi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Piyade Sözleşmeli Er olan Koyutürk, bugün memleketinde askeri törenle toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren İzmir’de Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı Piyade Sözleşmeli Er olarak görev yapan motosiklet sürücüsü İsmail Koyutürk bugün öğle namazına müteakip askeri törenle memleketi Yalvaç’a bağlı Mısırlı köyüne kılınan cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren otomobil sürücüsü Süleyman İnci’de yine Yalvaç’a bağlı Sücüllü Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Yalvaç'ta korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücü otomobilin altında kalarak can verdi. Otomobil sürücüsü de kazada ağır yaralandı.

Kaynak: