Isparta’da çalışmaları devam eden Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinde yeni dönem. Kooperatifin gerçekleştirilen genel kurulunda Başkanlığa Hasan Hüseyin Toka seçildi. Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinde artık Hasan Hüseyin Toka dönemi resmen başlamış oldu.
Yapılan Genel Kurul sonrası yönetim görev dağılımı yaptı. Hasan Hüseyin Toka’nın başkanlığını yaptığı yönetimde Başkan Yardımcılığına Şükrü Culus, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Selman Boyacı, Mevlüt Turan ve Erdal Çelik getirildi. 
* KENDİSİNE YETKİ VEREN GENEL KURUL ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Kendisine yetki veren Genel Kurul üyelerine teşekkür eden Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Toka, Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nin 3 etaptan oluştuğunu belirterek, alanın toplam 1 milyon 253 bin metrekareye sahip olduğunu söyledi. Birinci etap olarak 466 bin metrekare alanın kamulaştırıldığını kaydeden Toka, “Kamulaştırmalarımız devam ediyor. 19 Nisan 2022 tarihinde 18 uygulaması sözleşmesi yapılmış olup, bu kapsamda zemin etüdü, mimari proje altyapısı bulunmaktadır. Arazimizin DOP projesini yaptırdık. 2 yıldır pandemiden genel kurul yapamadık ama bu süreçte arsa almaya devam ettik” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la Isparta ziyareti sırasında görüşmeler yaptıklarını ifade eden Hasan Hüseyin Toka, “Olumlu sonuçlar almaya başladık. Bakanımız Kooperatifimize çok düşük faizli kredi kullandıracaklarını söylediler. Projemiz içerisinde kooperatifimizi çok avantajlı hale getirecek olan güneş enerjisi ve su birikim alanları yer almaktadır. Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e her zaman bize destek vermesi ve yanımızda olmasından dolayı kooperatifimiz adına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ISUBÜ’nün Projesine TÜBİTAK’tan destek ISUBÜ’nün Projesine TÜBİTAK’tan destek