Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet BOYACI ve Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt TURAN tüm polis teşkilatının Polis Haftası ve 10 Nisan Pazar günü kutlanacak Polis Gününü kutladılar.

           10 Nisan 1845 de kurulan Türk Polis teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, hukuk kuralları çerçevesinde görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Polisimizin, halkımızın kendisine olan güven ve desteğini daha da pekiştirerek sürdüreceğine inanıyoruz.

Atakan Yazgan; Maaşımı Şehit ve Gazi Ailelerine Bağışlayacağım Atakan Yazgan; Maaşımı Şehit ve Gazi Ailelerine Bağışlayacağım

Görevlerini yerine getirirken, toplumun huzuru için gerektiğinde çekinmeden canlarını feda eden kahraman polislerimiz, her zaman saygı ve şükranla hatırlanacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır” ifadesinde yer bulan Emniyet teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır.

Bu vesileyle; Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan Polislerimize de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.