Seçimde Görev Alan Kamu Personeline 1 Gün İzin Seçimde Görev Alan Kamu Personeline 1 Gün İzin

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen seçimlerden önce verdiği bir sözü daha yerine getirdi. Gül Küçük Sanayi Sitesinde doğalgaz çalışmaları hızla devam ederken bazı esnaflar doğalgazı kullanmaya başladı. Doğalgaz'ın sanayiye gelmesiyle kullanmaya başlayan vatandaşlar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Gül Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı'ya teşekkür dileklerini iletirken bizim ve sanayi Sitesinin uzun yıllardır doğalgaz talebimiz vardı fakat devamlı sorun çıkıyordu, sonudna bu sorunlar çözülerek doğalgazı kullanmaya başladık emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Gül Küçük Sanayi Sitesine doğalgaz gelmesi için bazı görevleri belediyenin üstlendiğini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Esnafımızın burada uzun zamandır doğalgaz ile ilgili bir beklentisi vardı. Bunun yapılabilmesi için bazı şartları yerine getirmeleri gerekiyordu. Esnafımızın doğalgaz firması ile yaptığı görüşmelerde bazı aksamalar, anlaşmazlıklar olmuş. Uzun bir süre bu işe bir başlangıç yapılamamış. Yaklaşık 1,5 ay önce buradaki esnaf ziyaretinde bu konuyu tekrar gündeme getirdiler. Torosgaz Genel Müdürümüzü çağırdım, orada esnafımızın dertlerini dinledik, ‘bu yıl doğalgaz kullanmak istediklerine yönelik taleplerini’ aldık. Bunun üzerine yaptığımız istişareler sonrasında bazı görevleri biz üstlendik, bazılarını Torosgaz üstlend. Tüm esnafımızın dükkanının önünden bu hat geçecek, esnafımız aboneliklerini yaparak doğalgazı dükkanlarına alabilecek. Buradaki çalışmaların ardından da Yeni Sanayi Sitesine geçiyoruz, orada da hattı tamamlayıp doğalgaz kullanmalarını sağlamış olacağız. Torosgaz yetkililerimize taleplerimizi kırmadıkları için teşekkür ediyorum. Sanayi sitesi esnafımıza da doğalgazlarını en güzel günlerde kullanmalarını diliyorum. Bereketli kazançlar diliyorum” görüşlerinde bulundu.
 

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Başkan Boyacı ; Sanayi esnafımız herşeyin en iyisine layıktır. Tüm dükkanlarımız ve esnafımız doğalgazdan faydalanabilecek. Bizler de başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz dedi.