Tobb, Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası, Gül Küçük Sanayi Sitesi Üyeleri, Isparta Bürokratları Ve Devlet Büyüklerinin Katkılarıyla Gül Küçük Sanayi Sitesi İçerisine Yapılan Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Verilen Eğitim Meyvelerini Vermeye Başladı. İlk Olarak Bu Yıl Mezun Veren Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Mezun Olan Öğrenciler Büyük Bir Başarıya İmza Atarak Üniversite Lisans Ve Önlisans Programlarına Yerleştiler Ve Yerleşmeye Devam Ediyorlar. 

Bu Yılda Büyük Bir Başarıya İmza Atarak Meslek Okulları İçerisinde En Fazla Tercih Edilen Ve Bugüne Kadar Toplam 140 Öğrencinin Tercih Ettiği Ve Üst Sınıflardan 17 Öğrencinin Nakil Olduğu Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Bölge Okullarda Bulunmayan Ve Çağımızın Bölümleri Olan Elektrik-Elektronik, Kimya, İtfaiye Ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanları Bulunmakta. Ayrıca Tercihler Devam Etmekte Ve Her Ay Öğrenciler Okudukları Okula Dilekçe Vererek Nakil Olabilmekteler. Okulda Eğitim Gören Öğrenciler Çok Nezih Ve Temiz İşletmelerde Staj Görmekteler. Wolksvagen, Fiat Ve Fort Servislerinde Staj Yapan Öğrenciler Okul Bittikten Sonra Isparta Ve Çevre İllerde İşe Yerleşmekteler.

Konu İle İlgili Açıklamalarda Bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı Gül Küçük Sanayi Sitesi Üyelerinin Verdiği Yetki İle Sanayimize Okulun Kazandırıldığını Ve 4 Yıllık Verilen Eğitim Çerçevesinde Artık Ara Eleman Sıkıntısının Ortadan Kalkmaya Başladığını Belirtti. Bir Atasözünü Hatırlatan Boyacı, Meslek Altın Bileziktir. İnsanın Elindeki Meslek, Değeri Hiç Eksilmeyen Altın Gibidir. İnsanlar Dara Düşünce Nasıl Elindeki Altını Bozdurur Paraya Çevirirse, Mesleğinide Her Zaman Değerlendirme Olanağına Sahiptir. Meslek Sahibi Kişi Her Yerde İş Bulur, İşsiz Kalmaz. Her Şey Gün Gelir Değerini Yitirebilir, Ancak Meslek, Değeri Hiç Eksilmeyen Bir Servet Gibidir. Çünkü Meslek, Bir Kimsenin Bir İşi Her Yerde, Her Şartta Yapmasıdır.

Bu Noktada Sanayimizde Bulunan Ve Mezun Olduğunuzda Meslek Sahibi Olacağınız Okulumuza Tüm Öğrencileri Ve Velileri Davet Etti. Okulumuzda Belediye Otobüsleri Çalışmakta Ve Diş Hastanesi İle Şehir Hastanesine Gelen Otobüsler Okulun Yanından Geçmekte Olup Ulaşım Sıkıntısı Yoktur. Ayrıca Çevre İl, İlçe Ve Köylerden Gelip Okulumuzu Tercih Edecek Öğrencilere Yurt İmkanı Sağlanmaktadır.

Boyacı Meslek Okullarına Destek Veren Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ A, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’ A, Ispartalı Tüm Bürokratlara, Okulda Emeği Geçen Tüm Okul İdarecileri Ve Öğretmenlerine Teşekkür Etti.