BOYACIDAN KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

               Bir başkan adayının bir gazeteye ve internet sayfasına vermiş olduğu demeçte Gül Küçük Sanayi Sitesine otobüs koyduracağı ve her saat çalışacağını söylemiştir.  Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinden mevcutta her yarım saatte 20 numaralı otobüs ve 33 numaralı otobüs geçmektedir.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifimiz ve Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin girişimleri ile 4 yıl önce Gül Sanayi Sitesi içerisine otobüs konulmuştur ve her yarım saatte çalışmaktadır. Ayrıca sanayi içerisinde eğitim vermekte olan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine de her gün 3 otobüs sabah ve akşamları ring yapmaktadır.

Mevcutta Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinden geçen otobüs hatları üzerinden prim yapmaya çalışmasınlar. Zaten bu otobüs hatları Diş Hastanesine yol tahsisi yapıldığından beri yani 4 yıldır çalışmakta. Sanayimiz yanı başında bulunan ve 4000 öğrencinin konakladığı yurda da her 15 dakikada bir otobüs vardır ve sanayimiz içerisinden dolaşmaktadır.

Bu durum seçim malzemesi yapılmaması gereken bir durumdur. Gül Küçük Sanayi Sitesinin sorunlarını çözmek için mevcutta Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği vardır ve 7 gün 24 saat esnafımıza hizmet vermektedir.

Sanayimizde otobüs sıkıntısı zaten yoktur. Kamuoyuna saygılarımızla.

Başdeğirmen’e Davraz’da sevgi seli Başdeğirmen’e Davraz’da sevgi seli