CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Gülbirlik harici bir marka kalmadığını hatırlatarak başladığını açıklamasına soruyla başladı, cevapla devam etti: “Isparta’da marka kaldı mı? Hayır bir zamanlar gül vardı halı vardı yok oldu, şimdi sadece Gülbirlik var”

Erdoğan, Isparta’nın değerinin çok olduğunu ve marka olabileceğini hatırlatarak, “Mesela turizm bir etken, bir avantaj. Elma, Isparta’nın markalaşması için bir avantajdır. Bunları önümüzdeki günlerde milletvekilimiz aracılığıyla meclis gündemine taşıyacağız ve acil olarak uygulamaya koyacağız. Özellikle üretici kardeşlerimizin, bağ, bahçe, elma üreticilerinin sorunları için elma borsası için mücadele vereceğiz. Geçenlerde Balkırı ve Eğirdir’in bazı yerlerinde doludan zarar oluştu. O üretici kardeşlerimiz mağdur duruma düşmüştür. Ama bir borsa kurulduğu zaman, belirli koşulda belirli ölçüde sorunlarımız aşılacaktır. Isparta da marka olacaktır” diye konuştu.

Erdoğan, seçim döneminde yaşananların kendilerini asla yıldırmayacağını da sözlerine ekleyerek, “Biz Isparta’ya, bize oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz” dedi.