Sürpriz bir kararla güç birliği yapan kurumların Genel Koordinatörü İsmail Işık Özbek “22 yıllık tecrübeye sahip Hedef Sürücü Kursu, Hedef SRC, Hedef Psiko-Teknik ve 30 yıllık tecrübeye sahip Gülistan Sürücü Kursu önemli sermaye artışları ile hedef büyüterek herkesin beğenisini topluyor” dedi.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hedef Eğitim Kurumları ve Gülistan Sürücü Kursunun Genel Koordinatörü İsmail Işık Özbek, şunları aktardı:  “Isparta'nın köklü ve lider iki sürücü kursu;  Hedef Sürücü Kursu ve Gülistan Sürücü Kursu tek bir çatı altında birleştiler. Güzel Isparta’mızın bu birliktelikten çok büyük bir kazanımlar elde edecek, her zaman yenilikçi, öncü, her şeyden önemlisi kendini her daim yenileme vizyonuna sahip bu kurumlar çıtasını daha da yükseltecektir.

Yaşadığımız şehrimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm insanlığın trafik ile olan durumu hepimizce malumdur. Yaşanılan tüm sorunların temelinde insan faktörü yatıyor. Bizler insanlarımıza ne kadar kaliteli, yeniliğe açık ve zamanın gereklerine uygun eğitim modelleriyle hizmet sunarsak çevremizdeki sıkıntılarda, aksaklılarda o kadar az olacaktır.

Bir eğitim kurumunun amacı sadece diploma veya belge vermek olmamalıdır. Hizmet ürettiğiniz eğitim kurumunu benimsemiş, eğitimin ne demek olduğunu bilen, öğrenmeyi ve öğretmeyi farkındalık düzeyinde içselleştirmiş bir eğitim kadrosu bizim en büyük sermayemiz ve gücümüzdür.

Bu amaçla ülkemizin ve insanlığın trafikte, insani değerleri yüksek, kaliteli düşünce ve becerilere erişmiş, bilinçli ve her şeyden önemlisi farkındalıklı sürücüler yetiştirmek en büyük amacımızdır.

Çünkü trafikte sürücü olmak, ehliyet elde etmek aslında topluma ve insanlığa bir söz vermektir. Sürücü; ben söz veriyorum ki, aldığım bu belge ile ben bir canlıyı öldürme ve çevreye zarar verme potansiyeli olan aracı güvenli bir şekilde ve kimseye ve hiçbir şeye zarar vermeden kullanmak için gerekli bilgileri öğrendim ve bu bilgileri uygulamak için gerekli olan kişilik özelliklerine yetişkinliğe ve sorumluluk duygusuna psikolojik ve fiziksel uygunluklara sahibim’ demektedir.

Bizlerde Hedef Eğitim Kurumları ve Gülistan Sürücü Kursu ailesi olarak B sınıfı manuel vitesli otomobil, otomatik vitesli otomobil, B sınıfı engelli ehliyeti,  her türlü A sınıfı motosiklet, C sınıfı kamyon, CE sınıfı TIR, D sınıfı otobüs ehliyetleri ile SRC 1,2,3,4 yük ve yolcu taşıma belgeleri, psiko-teknik belgesi gibi bir çok seçenekle halkımızın hizmetindeyiz.

Kursiyerlerimiz, yıllardır tereddütsüz güvenle tercih ettikleri kurumlarımızdan, birinci sınıf, son model araçlardan oluşan araç filomuzla konforlu ve keyifli direksiyon eğitiminin tadını çıkaracaklar. Aynı zamanda teknolojinin son imkanlarından üst düzeyde yararlanarak, aldıkları eğitim sürelerini elektronik ortamlarda kendileri görebilecekler, yine elektronik ortamda ki konu anlatımı ve ders çalışma fırsatlarından yararlanarak E_sınavlara daha etkin bir şekilde hazırlanabilecekler.

Pandemi sürecinin hassasiyetlerine önemle dikkat eden kurumlarımıza güvenle kayıt olup, eğitimlerimize de yine aynı güvenle katılabilecekler. 

Hedef Sürücü Kursu ve Gülistan Sürücü Kursunun bu birlikteliklerinin güzel Isparta’mıza ve tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını, ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen covit-19 salgınının da bir an önce insanlığın gündeminden kalkarak her şeyin bir an önce normale dönmesini temenni ediyor, herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum.”