Fönlü saçlar, süslü papuçlarla TEMİZLİK

GÜNAYDIN 53 PERSONELİ SÜRDÜ

Her seçim dönemi sonrası yaşanan değişim Isparta Belediyesi’nde de kendini gösterdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçim döneminde belediye personeli ile uğraşmayacağını, işçiyle-memurla bir sorunu olmadığını dile getirmişti. 

Seçim sonrasında her zamanki gibi belediye binasındaki işine gitmeye devam eden şirket personelleri, dün akşam saat 17.00 sıralarında kendilerine tebliğ edilen yazı gereği, bu sabah sahalardaki yerini aldı. 

Akmasa, Ak gezi, kültür ve eğitim, basın halkla ilişkiler gibi birimlerde çalışan 53 personel park ve bahçeler müdürlüğüne kaydırıldı. Bu personel arasında belediye eski başkanı Hasan Balaman’ın sekreteri de bulunuyor. 

16’sı bayan olan bu personel, sabah mesainin başlaması ile birlikte Anadolu Mahallesi’ndeki çevre yoluna getirildiler. Burada nazik ve kibar elleriyle gül diplerini temizleyen, ellerine aldıkları çapalarla toprağı kabartan bayanlar, fönlü saçları, süslü papuçları, ipek eşarpları ile yoldan geçenleri de şaşırttılar.  

Büyük bölümü üniversite mezunu olan bayanlar, bugüne kadar kalem tutarken şimdi çaba tutar oldu. 

Bu görevin ne kadar süreceğini bilmeyen bayanlar, yağmur altında, gelen geçen araçların egzoz dumanında gün boyu çalıştılar.