MHP Isparta Teşkilatından son dönemde ard arda gelen istifalardan sonra gözler Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a çevrildi. Isparta ziyaretinde Günaydın'a çalışmaları için teşekkür eden Bahçeli Günaydın ile devam mesajı verdi, ancak Isparta teşkilatında ard arda gelen istifalar sonrası Günaydın'ın hangi yolu izleyeceği bilinmezken, Mhp tabanı dikkatle bu sürece kilitlenmiş durumda, Günaydın kalacak mı? Gidecek mi?

Meral Akşener'i Bende Seviyorum

GÜNAYDIN'IN AKŞENERLE İLGİLİ TEK RÖPORTAJI ŞU ŞEKİLDEYDİ

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener için “MERAL AKŞENER’İ BEN DE SEVİYORUM” dedi.

MHP’de son günlerde sıkça tartışılan kurultay ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Başkan Günaydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için; “Çünkü kendisi rahmetli Türkeş’in bir numaralı çırağı. Devlet Bey her zaman devleti korumak için hareket ediyor ama bunu baston diye nitelendiriyorlar. Ben ise bunu yücelik memleket sevdalısı olmak, milliyetçilik olarak görüyorum. Başkan Günaydın MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener için: “Meral Akşener’i bende seviyorum. TÜİK araştırması sonrası yarım saat telefonda konuştuk. Çok hanımefendi, cesaretli bir kadın. Devleti tanıyor. Boş değil. Meral Akşener’in bizim partimizde olması bize onur veriyor” dedi