Isparta Belediye meclisinde görüşülen maddeler arasında Isparta Belediyesi Asfalt şantiyesine alınması planlanan bitüm alımı için Başkan Günaydın’a 6 milyon TL kredi kullanması yetkisi meclis tarafından verildi.

GÜNAYDINA  6 MİLYONLUK YETKİ 
Mayıs ayı meclisine oldukça yoğun gündemlerle başlayan Isparta Belediye Meclisinde Günaydın’a asfalt bitüm malzemesi alımı için İller Bankası’ndan 6 milyon TL kredi kullandırılması yetkisi meclis gündemine geldi. Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanıp meclise sunulan raporda Günaydın’a kredi kullanması yetkisinin verilmesi uygun bulundu. Plan ve Bütçe Komisyonunun raporunun meclis onayına sunulmasının ardından meclisin onayına sunuldu.

AK PARTİ’DEN KALICI ASFALT UYARISI
Diğer taraftan başkan Günaydın’ın il merkezinde yaptığı ve kalıcı asfalt dediği çalışmalarla ilgili olarak eleştiriler getiren Ak Partili meclis üyeleri şunları söylediler.
“Isparta’da bir çok noktaya kalıcı asfalt olarak yapılan yerlerin kısa bir süre sonra yeniden yamandığını görüyoruz. Bu Isparta halkının cebinden çıkan bir paradır ve yazıktır.”şeklinde konuştular.

GÜNAYDIN HATAYI KABUL ETTİ
Bunun üzerine görüşlerini belirten Başkan Günaydın, 180 kilometre asfalt yaptıklarını ve bunun takdir edilmesi yerine tenkit edilmesini kınadığını şu sözlerle ifade etti.
“biz uzun zamandır ilimizin bir çok yerine asfalt döküyoruz. Bu asfaltımız kalıcı asfalttır. Ancak görüyorum ki yapılan bu işlerin takdir edilmesi yerine tenkit edilmesi üzücü bir olaydır. Barida Oteli önünde bulunan alanın hatalı yapıldığı doğrudur. Bunun içinde yetkili arkadaşları azarladığım ve uyardığım olmuştur.”dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Başkan Günaydın’a 6 milyon TL’lik kredi kullanması yetkisi meclisten geçmiş oldu.