TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Isparta'ya gelecek.

FEYZİOĞLUNA BİR TEPKİDE REKTÖR İBİCİOĞLUNDAN

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından düzenlenecek olan konferans için Isparta'ya gelecek. Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyeleri konferans salonu için Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi için müracaatta bulundu. Ancak Rektörlük konferans için yer tahsis etmedi. Bu kez devreye Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu girdi.

Başkan Gökmenoğlu, konferansın Isparta Belediyesi Kültür Sineması'nda yapılmasını sağladı.

Tüm bu yaşananları Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyeleri bir açıklama yaparak duyurdu. Yapılan açıklamada; "Arkadaşlar cumartesi günkü Metin Feyzioğlu konferansımızın yapılacağı Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi "bahar şenliklerinde yorulan personelin dinlenmesi gerekiyor" gerekçesiyle elimizden alınmıştır.

Etkinlik yeri Isparta Belediye Kültür Sineması olarak değişmiştir. Burayı almamızda katkısı olan Isparta Belediyesi'ne ve Av. Gökmen Gökmenoğlu'na teşekkür ederiz"
Bilindiği üzere Danıştay’da yaptığı konuşmanın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığı tartışmadan sonra son günlerin en çok konuşulan ismi Metin Feyzioğlu olmuştu.