Yerel Hizmet – Sen Isparta Şube Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Suat Tanyeri, memleketi Gelendost’a İyi Parti’den Belediye Başkan aday aylığını açıkladı. 

Uzun yıllar sendikacılık yapan ve Yerel Hizmet – Sen Isparta Şubesi Başkanlığı görevinde bulunan Suat Tanyeri şimdi ise memleketi olan Gelendost’tan İyi Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı. 

TANYERİ; “MEMLEKETİME HİZMET BENİM İÇİN ONURDUR” 

İyi Parti kulislerinde ‘sürpriz’ olarak algılanan Tanyeri’nin aday adaylığı konusuna kesin gözüyle bakıldığı ve İyi Parti’nin Gelendost’ta Suat Tanyeri’yi aday göstereceği ileri sürüldü. Memleketine hizmet etmekten büyük onur duyacağını ifade eden Suat Tanyeri, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, “Bilindiği gibi ben bir hizmet adamıyım. Yıllardır Isparta Belediyesinde çalışarak Isparta halkına hizmet ettim ve halen de etmekteyim. Yine yıllardır sendikada yani Yerel Hizmet – Sen Isparta Şubesi Başkanlığı yaparak memur vatandaşlarımıza hizmet ettim. Şimdi ise, hizmetlerimi memleketim olan Gelendost’ta sürdürmek istiyorum. Bu nedenle İyi Parti’den aday adaylığımı koydum. Allah nasip ederse 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde ilçemizi yönetmeye talibim” dedi.