Kadir Dal’la 40 yıldan fazla dostlukları olduğunu belirten Başkan Günaydın, “O benim yıkımcı Kadir’imdir. Benim inşaatları bir zaman o yıkardı. Kadir inşaatları yıkar ama kalpleri yıkmaz” dedi.
 
Isparta Belediyesi Meclisi’nde AK Parti Grup Sözcüsü Kadir Dal, 27 dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etmişti. Meclisin Mayıs ayı ilk toplantısında Kadir Dal’a Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından meclis adına plaket verildi.

HAKKINIZI HELAL EDİN
Mecliste son kez söz alan Kadir Dal, “4 yıldan fazla bir süredir birlikte çalıştık. İsteyerek veya istemeyerek kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin. Bu 4 yıl içerisinde mecliste güzel günlerimiz geçti. Isparta’ya elimizden geldiği kadar değerli ve güzel hizmetler ettik. Bundan sonra da biz olmasak da bu meclisin Isparta’ya güzel hizmetler edeceğini biliyorum. Güzel bir yola çıktık, Isparta için hayırlısı ise Allah sonunu hayırlı etsin” şeklinde konuştu.

SAYIN KADİR DAL’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker de Kadir Dal’a çıktığı yolda başarılar dileyerek, “2014 Mart’tan beri yaklaşık 4,5 yıldır birlikte çalıştığımız, bu süre zarfında yapmış oldukları olumlu, yapıcı muhalefet, biz genç nesil insanlara ışık tutması ve belediyemizin çalışmalarına katkı sağlamasından dolayı Sayın Kadir Dal’a çok teşekkür ediyoruz. 27. dönem milletvekilliği adaylığı için aramızdan ayrılıyor. Kendisine Cumhur ittifakı şemsiyesi adı altında gireceği seçimlerde başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

O BENİM YIKIMCI KADİR’İMDİR
Kadir Dal’ın kendisinin ok eski arkadaşı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da “Şarkılardan bile eskidir. 40 yıllık dost gibiyiz diye bir şarkı vardır. Ama bizim Kadir ile arkadaşlığımız, dostluğumuz 40 yıldan fazladır. Kendisine teşekkür ediyorum. Yapıcı bir çalışma ile meclis üyeliği yaptı. O benim yıkımcı Kadir’imdir. Benim inşaatları bir zaman o yıkardı. Kadir inşaatları yıkar ama kalpleri yıkmaz. Bu arkadaşımız 4,5 yıl meclis üyeliğinde meclisimize faydalı oldu. Ama milletvekili olacağım dedi. hem seviniyoruz hem de üzülüyoruz. Sevincimiz milletvekili olması memlekete hizmettir. Üzülüyoruz çünkü buranın geri dönüşü yok. İster vekil olsun ister olmasın meclise geri dönemiyor. Milletvekili adayı olmak medeni bir cesarettir. Toplumda hizmet yapan insanlar azdır. Bir sürü vasfı olması gerekiyor. Kadir’i cesaretinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

AK Partili Salim Güntaç da Dal’a milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından meclis adına Dal’a plaketi Belediye Başkanı Günaydın verdi. Plaket takdiminin ardından meclis üyeleri Kadir Dal’la hatıra fotoğrafı çektirdiler.

AYHAN GENÇ BİR SONRAKİ AY GELECEK
Öte yandan Kadir Dal’ın istifasının ardından yerine gelecek olan Ayhan Genç’in işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle Temmuz ayındaki toplantıya katılacağı öğrenildi.

GÜLSES GAZETESİ