S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen İbrahim Sağ ve yönetim kurulu üyeleri beraberlerinde Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ziyarette bulundular.

S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Sağ ziyarette yaptığı açıklamada, kamyoncu esnafının en büyük sorununun bir kamyon garajı olduğunu söyleyerek Başkan Günaydın’dan bu konuda destek istedi. Başkan Sağ, “Biz bugüne kadar Sayın Başkanımızdan her türlü desteği aldık. Bundan sonra da alacağımıza eminim. Bizim en büyük sorunumuz bir kamyon garajımızın olmaması. Dünyanın her yerinden Karaağaç mahallesinde bulunan Gümrük Müdürlüğüne kamyonlar geliyor, bir yerimizin olmaması nedeniyle bu araçlar o mahallede park ediliyor. Bu da hem mahalle sakinlerimize rahatsızlık veriyor hem de kamyoncularımız için büyük sıkıntı oluyor” dedi.

Ziyarette bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı da, sanayi sitesi içerisinde bulunan alanın revize edilmesi halinde sorunun çözüleceğini kaydetti. Boyacı, “Bugüne kadar bu sorun dile getirilmemiş. Biz şu anda arkadaşların geçici olarak kullandığı, sanayi sitemizin içerisinde bulunan alanın etrafının kapatılmasını rica ediyoruz. Kamyoncu esnafımızı biz bir büro tahsis ettik. Kamyoncularımızın desteklenmesi gerekiyor. Bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da talepleri dinledikten sonra, ilgili alanın kamyoncu esnafına tahsis edilmesi için talimat verdi. Başkan Günaydın yeni seçilen yönetimi de tebrik ederek, “Kamyoncu esnafımızın talebine duyarlılık gösteriyoruz. En kısa zamanda bu istekler yerine getirilecek. İnsanlar birbiriyle irtibat kurduğu zaman, ziyaretler yaptığı zaman sorunlar çözülür. Arkadaşlarımıza yeni verdiğimiz yer hayırlı olsun” dedi.