Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaptıkları çalışmalardan ötürü kendisine telefon açıp teşekkür eden vatandaşlara şahsi Facebook hesabı üzerinden teşekkür etti.

            Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak yaptıkları altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarından dolayı kendisine gerek telefonla gerek yüz yüze teşekkür eden vatandaşlara Facebook hesabı üzerinden paylaştığı bir yazı ile teşekkür etti.

            Günaydın, çalışmaları geçen ay tamamlanan İstasyon Caddesi’nde, yağan yağmurlardan sonra her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması üzerine bu caddede ikamet eden ve caddeyi kullanan vatandaşlardan çok sayıda teşekkür telefonu aldığını belirterek şu mesajı paylaştı:

 “Isparta Belediyesi olarak İstasyon Caddesi’nde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirmiştik. Bu caddemizin altyapısını tamamen yenilenmiş İstasyon Caddesi çift şerit olarak Fen İşleri Müdürlüğü’nce asfaltlanmıştı. 

3 ayda bitirilebilecek bu caddemizi gece-gündüz ve hafta sonları da çalışarak 15 gün içinde tamamlayıp cadde sakinlerimiz ve halkımızın kullanımına açtık. İstasyon Caddemizde çalışmalarımız sürerken, bazı sakinlerimiz gece çalışmamızdan şikayet ederek, “Geceleri neden çalışıyorsunuz?” diye serzenişlerde bulunmuşlardı.

Caddeyi en kısa sürede bitirmek için yapılan hummalı çalışmalar geçtiğimiz hafta yağan yağmurda meyvesini verdi. Geçen hafta içerisinde, metrekareye 30 litre yağışın düştüğü ilimizde, daha önce her yağışta göl haline gelen İstasyon Caddemizde bu sefer sakinlerimiz rahat nefes aldı.

Cadde üzerine oturan, işyerleri bulunan ve bu caddeyi kullanan vatandaşlarımız bizzat beni arayarak yaptığımız çalışmalardan ötürü teşekkürlerini ilettiler. Bir vatandaşımızın, “yağmur yağarken sizi de çay içmeye bekliyorum” daveti ise beni ayrıca onurlandırdı. 

Yaptığımız planlı, projeli ve verimli çalışmalarımızın meyvelerini görmek, halkımızın en yüce duygularla teşekkürlerini iletmesi şüphesiz ki bana ve ekip arkadaşlarımıza onur, gurur ve daha fazla çalışma şevki yüklüyor.

Bundan sonra da halkımızın en iyi hizmeti alması, daha refah ve güzel bir şehirde yaşaması için gece-gündüz demeden çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Bende buradan; hizmetlerimizi görüp, başarımızı paylaşıp bana ve ekip arkadaşlarıma teşekkür etme yüceliğini gösteren tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”