Günaydın yaptığı konuşmada,

Geçmişte Isparta’da hava kirliliğinden dolayı nefes almanın zor olduğunu ancak bunun gelinen noktada ise şehrin havasının en temiz illerden olduğunu belirten Günaydın, “Temiz gıda, temiz hava, temiz su birinci önceliğimiz oldu.  Kömür analiz laboratuvarı kurarak, havamızın temizlenmesini sağladık. Suyumuz temiz ve berrak çekinmeden için. Günde iki defa su analizi yapan bir belediyeyiz. Isparta en temiz ve kaliteli suyu Türkiye’de en ucuza içiyor. Biz kazanmasını, halkımıza uygun rakamlarla sunmasını bilen bir belediyeyiz. Kasabalar dahi 80 kuruş, 1 liradan su tüketemezken, bugün Isparta bu rakamlardan su kullanıyor” dedi. 

ELEKTRİĞİ DAHA UCUZA VERİRİZ

Günaydın, Elektriğin Devlet tarafından vatandaşlara satıldığını, belediyeyle bir ilgisinin olmadığını, suyun belediye tarafından satıldığını bu yüzdende çok ucuza satıldığını söyledi.

Günaydın, ben belediye başkanı olmadan önce Ispartada su ve elektrik faturanız birbirine çok yakın idi, biz suyu çok ucuza maal edip ucuza satıyoruz, ama devlet elektiriği pahallı satıyor elektriğide biz üretsek onuda yine biz çok ucuza veririz dedi.