Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin daha yaşanabilir olması adına belediye hizmetlerini aralıksız sürdürürken, diğer taraftan da vatandaşların gerek sevinçli, gerekse üzüntülü anlarına ortak olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte hafta sonunda da gerek şehir merkezinde, gerekse ilçe, kasaba ve köylerdeki düğünlere katıldı. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın ziyaretleri arasında Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Bapbacı’nın torunu, Gülşah ve Adil Bapbacı’nın evlatları Mehmet Mete’nin sünnet düğünü, yine MHP Merkez İlçe eski Başkanlarından Mustan Akdemir’in torunu, Filiz ve Ali Akdemir çiftinin oğulları Mustan Cesur’un sünnet törenlerine katıldı. Başkan Günaydın ve İl Başkanı Yalçın ardından Şarkikaraağaç İlçesine geçti.  Burada MHP İlçe Başkanı Mustafa Atılgan’ın oğlu Selman ile Sümeyra İmancı’nın düğün törenine katılan Başkan Günaydın ve İl Başkanı Yalçın ardından yine Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala’nın oğlu Alper ile Ayşe İşleyen’in düğününe geçti. Başkan Günaydın ve İl Başkanı Yalçın genç çiftlere mutluluk dileklerini ilettiler. 

İlçe, kasaba, köyleri ziyaret ettiklerini ve düğün etkinliklerine katıldıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün ziyaretlerimizde düğünlere katıldık. Dostluk ziyaret üzerine gittiğimiz arkadaşlarımız. Merkez, Şarkikaraağaç ve Sarıidris’te düğünlere katıldık. Sarıidris’te Partimizin Belediye Başkanı olan Ramazan Pala’nın oğlunun düğününde mutluluklarına ortak olduk. Düğün ziyaretlerimizde çok sayıda dostlar, arkadaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduk. Arkadaşlarla bir araya geldiğimizde hem mutluluklarına ortak oluyoruz hem de karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk. Isparta’yla ilgili tavsiyeler alıyoruz, beğenilenleri söylüyorlar, beğenilmeyenleri belirtiyorlar. Bu ziyaretler bize de ışık tutuyor” dedi. 

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte daha önceden planladıkları düğünleri ziyaret ettiklerini dile getiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, bu düğünlerden birisinin de Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala’nın oğlunun düğünü olduğunu kaydetti. Yalçın, “Gittiğimiz yerlerde mutlu oluyoruz ama gidemediklerimiz programlara da üzülüyoruz. Nasip olan düğünlerden birisi de bizim Sarıidris Belediye Başkanımız Ramazan Pala’nın oğlunun düğünü oldu. Partimizde uzun yıllar hizmet etmiş hepimizin de sevdiği, saygı duyduğu bir büyüğümüzün yine en az kendisi kadar kıymetli evladı Alper kardeşimizin bu mutlu gününe ortak olmaya çalıştık. Mutluyuz, her iki aileye de mutluluklar diliyoruz. Mutlu ve huzurlu bir hayat geçirirler. Alper kardeşimizin de iyi bir aile reisi olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve yönetimi ile Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, “Allah herkesin çoluğuna, çocuğuna böyle güzel günler nasip etmesini diliyorum. Çok gururlandım, sevindim. Sayın Yusuf Ziya Günaydın ile normal belediye başkanlıklarımızın yanı sıra aile dostuyuz, İsa Yalçın ile de. Birbirimizin olması gereken yerlerde oluruz. Allah herkese böyle güzel günler nasip etsin diyorum. Şahsım ve kasabam adına  İl Başkanımız İsa Yalçın’a, Isparta’mızın medarı iftiharı belediye başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.