Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında sokaklara kağıt, broşür atılmaması yönünde uyarıda bulundu.

Günaydın yaptığı açıklamada, Isparta sokaklarına partilerin anket sonucunu gösteren kağıtların gelişi güzel şekilde atılarak çevrenin kirletildiğini belirtti. Yapılan bu davranışın hoş olmadığını savunan Günaydın, Isparta'nın Türkiye'de havası, suyu ve çevresi temiz olan il olduğunu ve böyle hareketleri hak etmediğini kaydetti.

Huzur kenti olarak bilinen Isparta'da bir daha böyle bir görüntünün yaşanmaması temennisinde bulunan Günaydın, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
 

''Yaklaşan genel seçimlerde siyasi parti temsilcilerimizin çevre kirliliğine gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz. Yapılacak olan bu seçimlerde de bütün siyasi partilerimizin aynı duyarlılığı göstermesini ve şehrimizin temiz olması noktasında gerekli gayreti göstermesini bekliyoruz. Çevre kirletilmesinden sonraki temizlik için ayrılan masraf bu halkımızın cebinden çıkacağının unutulmaması gerekiyor.''