Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın Regaip Kandili’ni kutladı

Üç ayların başlangıcı olan ve Ramazan ayının müjdesi olarak bilinen Regaip Kandilini Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece idrak edeceğiz. İçerisinde bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayını da içerisine alan bu üç ayların başlangıç müjdesi olan Regaip kandili tüm halkımıza hayırlar getireceğine inancımız sonsuzdur. 

Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısı ile Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bir mesaj yayınladı. 

Belediye Başkanı Günaydın, İslam dininin en yüce din olduğunu ve mensubu bulunan Müslümanlara türlü nimetler sunduğunu dile getirerek, “Bu nimetlerden biri de mübarek gecelerdir. Yüce Allah bu gecelerde kullarının ettiği ibadetlere kat kat sevap verir, af dileyenleri affeder.

Bu nimetlerin yanında kardeşlik duygularının arttığı sevgi bağlarının güçlendiği müstesna gecelerdir. Bir şeyi çok istemek, arzulamak, elde etmek için çaba sarf etmek anlamına gelen Regaip Kandili’nde en çok istediğimiz ülkemizin huzur, güven ve kardeşlik içerisinde yaşaması, Şehitlerimizin kanı ile süslenen Albayrağımızın da dünya durdukça dalgalanmasıdır. Yüce Allah’tan mübarek üç aylar ve bu gece idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nin yüzü suyu hürmetine bu dileklerimizi kabul etmesini niyaz ediyor, tüm halkımızın kandil gecesini kutluyorum” dedi.