Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında günlük 1300 tonluk asfalt dökümü gerçekleştiriliyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin dört bir yanında Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam eden ekipler, şehri yeni bir görünüme kazandırıyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce başta yağmur suyu olmak üzere altyapısı yenilenen yolları dayanıklı asfaltla kaplıyor. Son olarak Sülübey Mahallesi ve diğer noktalarda devam eden asfalt çalışmalarında günlük asfalt dökümü 1300 ton olarak gerçekleşti. Fen İşleri Müdürü Murat Şahin, “Müdürlük olarak gece-gündüz asfalt çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sülübey Mahallemizin ardından bu hafta da Emre Mahallesinde çalışmalara başlıyoruz. Yine 102 Caddedeki servis yolumuzun asfalt çalışmaları da devam edecek. Bugün 1300 ton asfalt dökümü gerçekleştirdik. Çalışmalarımız dolayısıyla halkımıza zaman zaman rahatsızlık verebiliyoruz. Halkımızdan bu konuda anlayış ve biraz sabır bekliyoruz” dedi.