Isparta'da gündem belirleyen Haber32 internet haber sitesi Isparta Merkez'den, ilçelerinden, Özellikle Ankara ve İstanbul'dan olmak üzere tüm yurttan ve Yurtdışından günlük yaklaşık  8 bin ziyaretçiye erişiyor.

Haber32 bu noktada milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor

12 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Milletvekili aday adayı olmayı düşünen birçok isim kamuoyunda ortaya çıkmaya başladı bile. İşte bu süreçte Haber32 milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

 Milletvekili olmak isteyenler aday adaylıkları için bir yandan başvurularını yaparken bir yandan da adaylıklarını ilan ediyor. Bilindiği gibi milletvekili olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının da 10 Mart'a kadar istifa etmesi gerekiyor.

Başvurular bittikten sonra hızlı bir seçim maratonuna girecek olan milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsatın müjdesini veriyoruz.

Haber32 İnteraktif Yayın Grubu'ndan milletvekili adayları için büyük tanıtım fırsatı! Haber32 sitesinde yapılacak tanıtım ve reklam çalışmaları sayesinde Milletvekili adayları içinde hep bir adım daha önde olacaksınız.

ADAYLAR ARASINDA FARK YARATIN!

Seçim çalışmaları boyunca fark yaratarak diğer adaylara fark atmak istiyorsanız ve halka kendiniz en doğru şekilde anlatmak istiyorsanız yapacağınız şey çok basit:

Kaçırılmayacak bu fırsat için :

0246 223 67 06 / 0532 435 22 02  numaralı telefonlardan ya da [email protected]  mail / Msn adresinden Haber32'ye ulaşın. 

Haber32 ile  hep bir adım önde olun!