Isparta’da hayvansever olduğunu iddia eden bir grup barbarca bir yöntem seçerek Haber32 kapatılsın şeklinde oldukça çirkin bir kampanya başlatarak, vatandaşların sitemlerini dile getiren haber sitemizi hedefe koydular.

Yıllardır sadece Ispartalıların menfaatlerini savunan ve halkın sesi olan Haber32 olarak bu çirkin girişiminden dolayı hayvansever olduğunu iddia eden kişileri şiddetle kınıyoruz.

Haber32 yaptığı hiçbir haberde yalan, toplumu ayrıştıran insan yada hayvanların canına kasdeden hiçbir habere imza atmaz.

Köpeklerle ilgili çeşitli defalar sitemizde yapılan haberler tamamen Ispartalıların can güvenliğini güvenceye alma amaçlı yapılmıştır. Şehir merkezinde sürü halinde gezen, okul önlerinde küçücük çocukların yanında dolanan köpeklerle ilgili tedbirlerin alınması, vatandaşlara saldıran köpeklerin ilgililerce merkezden uzaklaştırılması ve can güvenliğinin sağlanması amaçlı yapılmıştır. Haberlerimizde ne köpekler nede bir başka canlı asla hedef gösterilmemiştir. Ancak hayvansever olduğunu iddia eden bu kişiler Haber32’nin öldürülmesi için imza kampanyası başlatmışlardır. Şirketimiz Haber32’yi bölücü, ayrıştırıcı gibi gösterip Haber32’nin kapatılması için kampanya başlatan Bu kişilerle ilgili yasal tüm haklarını kullanacaktır.