Belediye Eski başkanı Hasan BALAMAN Haber32 muhabirine yaptığı açıklamada Bugün Isparta Belediyesinin içinde bulunduğu durumu ve kendi dönemlerinde yaşananları anlattı.

 Balaman şöyle konuştu; Mevcut yönetim göreve geldiği hafta henüz hiç icraat yapmadan ve herhangibir vergi ödemeden 5 trilyon liralık bir kredi kullandı, geçtiğimiz meclis oturumunda ise 3,2 trilyonluk daha borçlanma yetkisi aldılar.

 O halde şimdi soruyorum göreve geleli 6-7 ay gibi bir süre oldu, bu süre zarfında toplam 8,2 trilyon borçlandınız, 5 yıl görev yapacağınızı düşünerek bu şekilde borçlanacağınızı hesap edersek 5 yılda 82 trilyon gibi bir rakamla karşılaşırız. Buda bize şu paralar harcandı bu paralar harcandı diyen yönetimin 5 yıl sonunda Ispartaya vereceği minumum zarar olacaktır.

Şimdilerde birde Sayın Yusuf Ziya Günaydın sürekli haciz geliyor biz iş yapamıyoruz hacizlerden diyor, onlar iktidar partisi olunca onlara dokunulmamış bize hergün haciz geliyor diyor ama, bize bıraktıkları borçlar nedeniyle yine Ak Parti iktidarı varken bize SSK haciz uygulaması yaptı. Buradanda şunu görüyoruzki Ak Parti Hükümeti söylenildiği gibi siyasi davranıp haciz işlemini durdurmamış aksine tahsilatı yapmıştır. şeklinde konuştu.