Meteoroloji birçok bölge için yağmur ve sağanak yağış uyarısında bulundu ve bazı illerde kar yağışı beklendiğini duyurdu. Kazanmak için onwin bonusları deneyimle. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri ile Antalya ve Isparta'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Haftasonu plan yapacaklar dikkat! Bu haberi okumadan çıkmayın - Sayfa 2

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Haftasonu plan yapacaklar dikkat! Bu haberi okumadan çıkmayın - Sayfa 3

Zirai don tehlikesi

Tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerimizden İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu Bölgesi ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde önümüzdeki gece saatlerinden itibaren hafif, yüksek rakımlı yerlerinde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır. Yetkililerin ve çiftçilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.

Haftasonu plan yapacaklar dikkat! Bu haberi okumadan çıkmayın - Sayfa 4

Akdeniz

Parçalı ve çok bulutlu, orta ve doğu kesimleri ile Antalya ve Isparta'nın doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Önümüzdeki gece saatlerinden itibaren Göller Yöresinde hafif, yüksek rakımlı yerlerde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır.