Geçtiğimiz hafta “Pazartesiyi bekleyin” başlığı ile bir yazı kaleme almıştım. Yazı sonrasında birçok arkadaşım arayarak Pazartesi yazısını merakla beklediklerini ve ne gibi açıklama yapacaklarımı sordular!..

Özellikle siyasete atılacağım açıklamam büyük yankı gördü.

Öncelikle beni arayarak destek veren, yanımda olduğumu ifade eden bütün gönül dostlarıma teşekkür ederim. Aldığım ve bundan sonra alacağım hertürlü kararın arkasında duracaklarını ve destek vereceklerini söylediler.

30 yıllık gazeteciliğim, bilgi birikimim ve tecrübelerimin yeni dönemde Isparta ve ülkem için kullanacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. 

Isparta’ya ve ülkeme hizmet etmek için ne yapacağımdan ziyade ne yaptığım önemli. Şuanda gazetecilik mesleğim ile Isparta’ya hizmet ettiğimi, zaman zaman proje ve önerilerim ile hizmet ettiğimi düşünüyorum. 

Bundan sonraki hayatımda elbette planlamalarım olacak, bu planlarımı şimdiden kamuoyu ile paylaşmamın bir mahsuru yok. Bazı arkadaşlar siyasete girme fikrimin çok erken olduğunu söylediler. Bazıları hangi partiden siyaset yapacağımı sordular.

Benim hizmet etme düşüncem ile onların ki çelişiyor. Hizmetin partisi olmaz. A partisi yada B partisi farkeder mi?

Ben fikrimi söyledim. Şimdi tekliflere açığım. Benimle çalışmak isteyen, projelerimi dikkate alan, faydalı olabileceğime inanan arkadaşlarla oturur durum değerlendirmesi yaparız. İlla da siyasete gireceğim diye bir kaide yok.

Bu işler nasip işi. Nasipten öteye yol yok...

Söylediğim gibi bugüne kadar gazeteci olarak hizmet ettiğim Isparta’ya bundan sonrada her alanda hizmete açığım. 

2019 yılında yapılacak olan muhtemel yerel ve genel seçimlere daha uzun bir süre var. Arkadaşlarımızla birçok konuda istişareler yapıyoruz.Onların fikirlerini ve önerilerini dikkate alarak hareket edeceğim.

Bu arada hafta içerisinde, Belediye Başkanı sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın babasının vefatı ve 15 Temmuz Demokrasi ve milli irade etkinlikleri nedeniyle yoğun bir hafta geçirdik ve yoğun bir mesai harcadık. 

Bazı istişare ve görüşmeler gerçekleşmedi ve sürece yayıldı.

Öncelikle cenabı  Allah hakkımızda neyi hayırlı kılıyorsa onun gerçekleşmesini isterim. Birşeyleri istemek gerçekleşeceği anlamı taşımaz.

Proje ve düşüncelerimizi olgunlaştırmak ve hayata geçirmek için önümüzde daha uzun bir süre var. 2018 yılı düşüncelerimizi hayata geçirmek için startını vereceğimiz bir yıl olacak.

Pazartesi yazımı bekleyenleri kısmende olsa aydınlattığımı düşünüyorum...

Saygılarımla...