Halılarınızın Temizliği Sizce Ne Kadar Önemli?

Isparta insanının halı temizleme ihtiyacı, diğer insanlar gibi, kalite ve güvenilirlik ister. Halı sektöründe temizlik yanında, güvenilirlik ön plana çıkmıştır. Ajans32’nin bugün ki sektör konuğu Parlar Halı Yıkama Fabrikası Sahibi Sayın Kadir Dursun.

Sayın Kadir Dursun’a Halı Yıkama konusunda en çok merak edilen soruları sorduk. Sayın Dursun’da içtenlikte tüm sorularımıza cevap verdi.

10 YILLIK TECRÜBEMİZ VAR!
Biz Parlar halı yıkama fabrikası olarak 10 yılını bu işe vermiş profesyonel elemanlarıyla son teknoloji makinelerle modern halı yıkama fabrikası olarak hizmet vermekteyiz. Halı yıkama ustalık, deneyim ve kaliteli hizmet gerektiren bir sektördür. Müşterilerimizin evinden alınan halılar makbuz karşılığında teslim alınarak fabrikamıza gelir. Halılar toz alma işleminin ardından tam otomatik halı yıkama makinelerinde anti-bakteriyel halı şampuanları ile temizlenir.

Temizlenen halılar kurutulmaya gönderilir. Günümüzde bizlere müşterilerimizin en çok sorduğu sorular halılarının nerede ve nasıl kurutulduğudur? Halılar dışarı damı kurutuluyor? Güneş altında mı kurutuluyor? Şeklinde çok fazla soru almaktayız.

Bizler Parlar Halı yıkama olarak halılarınızı tamamen kapalı olan tesisimizde toza ve güneş’e maruz bırakmadan kapalı sistem kurutuyoruz. Müşterilerimiz rahat olsunlar. Halıların nasıl kurutulduğunu www.parlarhaliyikama.com internet sitemizden görebilirler. Halı temizliğinin en önemli noktası kapalı tesis de kurumasıdır. Kapalı tesis de kuruyan halı daha temiz daha canlı daha parlak ve daha hijyenik olur. Güneşte kuruyan halılar ise çabuk kurur ama solar, rengini kaybeder ve halı mat olur. Belli bir aşamadan sonra halı kalitesini kaybeder. Hijyenik ve sağlıklı olmaz. Biz Parlar Halı yıkama olarak en büyük kazancımızın müşteri memnuniyeti olduğunu biliyoruz.

HALI TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALI?

Halıların temizliği sizin ve çocuklarınızın sağlığını etkiler. Halıların tozlu olması astım hastalığını tetikler. Çünkü zamanımızın çoğunluğu halılarımızın üzerinde geçmektedir. Halılarınızı her gün elektrikli süpürge ile süpürülmelidir. Halıların uzun ömürlü ve görüntüsünün korunması için düzenli temizlik ve halı yıkama şarttır. Günümüzde halı temizliğinde en büyük yanlış halıyı silmektir. Halıların silinmesi aksine halıya zarar verir. Bir diğer işlemse halıya dökülen çay, kahve ve benzeri lekeler için asla çamaşır suyu, tuz ruhu ve benzeri kimyasallar kullanılmamalıdır. Halıdaki lekeye asla kuvvet uygulayarak silinmemelidir. Halıdaki silinen leke derine inmiş olabilir. Silinen yerde renk atması, kremleşme ve halıda bozulmaya kadar gidecek hasar oluşur. Bu durumun oluşmaması için profesyonel halı temizleme Parlar Halı yıkama dan hizmet alınabilir.

HALILARI DÜZENLİ YIKATMANIN FAYDALARI NEDİR?

Toplumumuz için temizlik çok önemlidir. Günümüzde halı yıkama firmalarının çokluğu hem avantaj hem de dezavantaj olarak karşımıza çıkar. Halı yıkama işi ciddiye alınması gereken insan üzerinde direkt etkisi olan temizleme işidir. Düşük fiyatlarla halı yıkatmak gerekli işçilikten kullanılan ilaçtan makine ekipmanlarından yoksun mekânın yetersiz olduğunu gösterir. Düşük fiyatla halı yıkatmak kaliteli ürün ve malzeme kullanılmadığını gösterir. Başarılı temizlik ise hijyenik şekilde yapılan halı yıkama işleminde halılar daha temiz, daha parlak ve daha hijyenik olur. Sağlığınıza zarar verecek bakterilerden ve mikroplardan arınmış olur. Parlar olarak sağlığınız için halılarınızı tertemiz pırıl pırıl yıkıyoruz.

HALI YIKAMA PAHALI MIDIR?

Parlar halı yıkama olarak evinizin en değerli eşyaları olan halılarınızı ücretiz servisimizle dört mevsim birinci sınıf kalitede halı temizleme hizmeti vermekteyiz. En uygun fiyatı ve en kaliteli hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Halılarınız Parlar Halı Yıkama güvencesi altındadır. Size bir telefon kadar yakınız. 0246 227 33 36 No lu telefondan müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz. Halı Yıkama Fiyatları için web sitemiz olan www.parlarhaliyikama.com adresinden ulaşabilirsiniz. Halı Yıkama da kaliteli ve güvenilir hizmet Sağlıklı yaşam için bizi seçin. Bizi seçtiğiniz için de teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.