Belediye Encümeni tarafından alınan kararla kartlı öğrenci 90 krş, kartsız öğrenci 1.25 krş, tam abonman kartlı 1.25 krş, tam abonman kartsız 1,40 krş olarak belirlenirken, yeni fiyat tarifeleri pazartesi uygulamaya sokulacak. ;

Isparta Belediyesi tarafından dün önceki gün yapılan encümen toplantısında otobüs ücretlerine zam yapılması konusu da ele alındı.

 S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi, yeni fiyat tarifesini belirledi. Encümenden çıkan karar sonucunda pazartesi günü başlayacak olan zamlı uygulamaya göre yeni fiyat tarifeleri şu şekilde olacak.

Kartlı öğrenci 90 krş, kartsız öğrenci 1.25 krş, tam abonman kartlı 1,25 krş, tam abonman kartsız 1.40 kuruş olarak tespit edildi. Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak fiyatlarla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, kararın henüz encümende yazı aşamasında olduğunu belirterek şunları söyledi, "bilindiği gibi halk otobüslerini yenilemek için belediyemizle bir anlaşma yapan Halk Otobüsleri geçtiğimiz yıl araç alımlarına başlamıştı.

İlk etapta 4 adet gelen halk otobüslerine 10 tane daha ilave yapılacak. Diğer taraftan 2008 yılından buyana belediyenin de desteğj ile toplu taşıma ücretlerine zam yapmayan Halk Otobüslerinin haklı zam talebi değerlendirmeye alınmış ve encümende görüşülerek karara bağlanmıştır."dedi.