Halk otobüsleri başta olmak üzere bir çok değişikliklere giden halk otobüsleri.Kooperatifi, teknolojinin son nimetlerinden yararlanabilmek için çalışma başlattı. Şoförlerin halkla irtibatını sağlayabilmek adına kurslar düzenleyen, çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiklerini belirten Halk Otobüsleri Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, yeni oluşturacakları gözlem odası ile şoförlerin çalışma sistemleri 24 saat gözlem altında olacağının altını çizdi, "bilindiği gibi halkımıza en iyi hizmeti sunabilrne adına yaptığımız atılımlarımıza hızla devam ediyoruz.

Özellikle vatandaş ile şoförlerimiz arasında zaman zaman yaşanan olumsuzlukları gözlemlemek adına kooperatif bünyemizde Gözlem Odası oluşturduk. Burada oturacak personel şoförlerin araç kullanırken hangi güzargahları kullandıkları, nelere dikkat ettikleri gibi konular kameralar ve monitörler yardımı ile sürekli gözlem altında tutulacak."dedi. Gözlem merkezinin önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi bekleniyor.

S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, kooperatif bünyesinde oluşturdukları gözlem merkezi sayesinde şoförlerin 7 gün 24 saat sürekli gözlenerek olası olumsuzluklara anında müdahale edeceklerini belirtti.