Isparta’nın şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkında yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Parkına yeni yürüyüş yolları ve oturma alanları ile yeşil alanlar oluşturulurken, dekoratif aydınlatma direklerinin montaj işleri de bitirildi. Kafe bölümünün yapım çalışmaları ise devam ediyor. Atatürk Parkında gelinen son durumu Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yerinde inceledi. Başkan Günaydın, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak parkın hizmete sunulacağını söyledi. 

Atatürk Parkında son aşamaya gelindiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Gökçay’daki Kervansaray’da Isparta’ya has özel menüleri aşçılarımız vasıtasıyla oluşturuyoruz. Burada da kafeteryamız var, burası içinde hafif atıştırmalık menüler oluştu. En ince ayrıntısına kadar parkımızı tefriş ediyoruz. Bu konuyu tamamen belediyemizin kendisi yapacak. Daha önce vermiştik, 10-15 sene gecekondu şeklinde kullanıldı. Servislerden şikayetler alıyorduk. Bundan sonra burayı en iyi şekilde kendimiz işleteceğiz. Bu işletmeden dolayı hevesli de değiliz. Mecburen hevesliden daha iyi bir şekilde buraya işletme kuruyoruz. Bütün Isparta’mız medeni ve en güzel şekilde, gelmekten zevk duyduğu, damak tadı güzel, mekandan zevk alacakları bir ortama çeviriyoruz” dedi. 

Atatürk Parkına büyük önem verdiklerine değinen Başkan Günaydın, “Çünkü ismi yüce. Atatürk’ün ismine layık bir yer olmasını istiyoruz. En kısa zamanda Isparta’nın hizmetine açılacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.