Saadet Partisinden ayrılarak Halkın Sesi Partisini kuran Numan Kurtulmuş’un ülke çapındaki teşkilatlanma çalışmaları da devam ediyor. Bu doğrultuda, partinin Isparta merkez ilçe teşkilatı da çalışmalarını tamamladı.  

     Bu doğrultuda; dün saat 10.00’da Süleyman Demirel Üniversitesi Konukevinde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya; Partinin Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz, Teşkilat Başkanı İsa Demir, Yerel Yönetimler Başkanı Şakir İpekçi, diğer yöneticiler ve teşkilatlanması tamamlanan merkeze bağlı 3 Belde Başkanı katıldı.

YILMAZ; “3 BELDEMİZDE DAHA TEŞKİLATLANDIK” 

     Toplantının açılış konuşmasını yapan Has Parti Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz konuşmasında şunları söyledi; “Halkın Sesi Partisi Merkez İlçe Teşkilatı olarak daha önceki toplantımızda mahalle temsilcilerimizi atadığımızı, Gençlik Kollarını Fatih Korkmaz, Kadın Kollarımızı Hülya Çetinkaya başkanlığında kurmuş olduğumuzu kamuoyumuzla paylaşmıştık.

     Merkez İlçemize bağlı üç beldemizi de şubat ayı içerisinde kurarak merkez ilçe teşkilatı olarak; teşkilatlanmamızı tamamlamış bulunuyoruz.

“İKTİDARIN ALTERNATİFİYİZ”

     Siyasete yeni bir soluk yeni bir heyecan katan Has parti bugün ülkemizin iktidar alternatifi olarak görülmekte olup halkımız tarafından iyi bir teveccüh görmektedir

     Bu da biz teşkilat mensuplarını heyecanla azim ve cesaretle çalışmaya yöneltmektedir.

“ISPARTA HALKI İSTEDİĞİ HİZMETİ ALAMIYOR”

     Bizler çalışmalarımızı yaparken Isparta’mızın hak ettiği hizmeti alamadığını görüyoruz. Bunun en büyük örneği Aralık ayında BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) tarafından Isparta’mızda yapılan ankette esnafımızın borçlu olduğundan dolayı yatırım yapamayacakları ortaya çıkmıştır. Yine Isparta’mızda 60 bine yakın icra dosyasının olduğu siz yerel basınımız tarafından açıklanmıştır. Ekonomisinde istikrar olan bir ülkede veya şehirde böyle bir tablo ortaya çıkmaz. Bu sonucu Isparta halkımızın ve kamuoyumuzun takdirine sunuyoruz.

“BİZ ISPARTA’MIZA BU TABLOLARI YAŞATMAYACAĞIZ” 

     Bizler inanç ve gayretle ülkemize ve Isparta’mıza böyle tablolar yaşatmamak için hizmet etmeyi bir borç biliriz. Siz değerli halkımızdan has parti olarak desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

BELDE BAŞKANLARI BASINA TANITILDI VE ROZETLERİ TAKILDI

     Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz daha sonra Sav, Kuleönü ve Büyükgökçeli Belde Başkanlarını basına tanıttı. Buna göre; Büyükgökçeli Beldesi Başkanı İsmail Çaylı, Kuleönü Belde Başkanı Ali Aydınlı ve Sav Belde Başkanı İbrahim Çakır görev yapacaklar. Toplantıda son olarak Belde Başkanlarına parti rozetlerini takıldı.

ŞAKİR İPEKÇİ ROZET TAKTI

     Sav Belde Başkanı İbrahim Çakır’a parti rozetini aynı zamanda Savlı olan Partinin Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Şakir İpekçi taktı.