Değerli huzur evi müdürüm, ve çok değerli büyüklerimiz hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Bizi ziyaretinize kabul buyurduğunuz için çok teşekkür ederim.
 

Biz halkın sesi partisi olarak, hemen hemen her hafta aktivitelerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde de ilk olarak huzur evi programını yapıyoruz. Çünkü büyüklerimiz bizim için en ön plandadır. Biliyoruz ki beden ve yaş olarak bir ömür boyu  aynı kalacak değiliz. Hayatın ve zamanın başımıza neler getirebileceğini bilemiyoruz. Ama eminim ki buradaki hemen hemen herkesin ayrı bir hikayesi var. Biz bu hikayelerle birlikte ihtiyaçlarınızı teker teker dinlemek ,yalnızlığınızı bir nebze azaltmak  ve,sizlere destek olmak için buradayız. Yaşadığımız toplumda yaşlı anne ve babası olan, çocuk yetiştiren kardeşlerimiz var. Bizim toplum olarak düşünmemiz gereken gelecek için bilinçli nesiller ve hayırlı evlatlar yetiştirmemiz gereklidir.çocuklarımıza iyilik duygusunu aşılamada en etken faktör olmalıyız.

Sık sık bu tür ziyaretleri gerçekleştirmeli ve buradaki büyüklerimizin ihtiyaçlarına elimizden geldiğince destek olmalıyız.

       

HALKIN SESİ PARTİSİ KADIN KOLLARI BAŞKANI                                                                 
                               Canan ŞİMŞEK