HAS Parti Isparta Teşkilatı seçim bürosu açtı.

Çelebiler mahallesinde hizmete giren büronun açılışına HAS Parti Isparta İl Başkanı Mahmut Bilgiç, milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Bilgiç, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 12 Haziran'a kısa bir süre kaldığını belirterek, çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Seçim çalışmalarının bu seçim koordinasyon merkezinden yürütüleceğini aktaran Bilgiç, milletvekili adaylarıyla birlikte her eve, iş yerine ziyaret ettiklerini ve insanlara kendilerini anlattıklarını söyledi.

HAS Parti'nin siyaseti insan merkezli gördüğünü belirten Bilgiç, siyaset anlayışının temel ögesinin insan olduğunu kaydetti. Herkese özgürlük, herkese adalet ve refahın hakça bölüşümünü benimsediklerini ifade eden Bilgiç, HAS Parti'nin halkın ihtiyaçlarından doğduğunu ve milletin de kendisini olduğunu söyledi.

Bilgiç, sözlerine şöyle devam etti:
''Siyasal iktidarı, devlet erkini, kamu kudretini 'bizden olmayanlar' bizim gibi inanmayanlar, bizim gibi yaşamayanlar, bize oy vermeyenler, bize muhalefet edenler, hatta bize bizimle mücadele edenlere karşı bir tahakküm ve dayatma aracı olarak kullanmayacağız.

Çünkü siyasal vekalet bir emanettir, emanete asla ihanet etmeyeceğiz. Kamu kaynaklarını, devlet malını bizden yana olanlara, bizi destekleyenlere aktarmayacağız. Bizim hırsızımız olmayacak zehirsiz bizdendir diye asla korunmayacaktır.

Başta dini inançlar ve medeniyetimizin değerleri ile tarihi birikimimiz olmak üzere insanlığın evrensel doğrularından olan hiçbir değer, ilke ve kuralı kendimizin, yakınlarımızın, yandaşlarımızın, destekçilerimizin çıkarları için kullanmayacağız.''

Bilgiç, seçim bürosunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Yapılan duanın ardından büro hizmete açıldı.