Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz, 12 Haziran seçimlerinde parti olarak aldıkları sonuçtan memnun olmayarak ve partiye yararlı olmadığını belirterek görevinden istifa etti.

12 Haziran 2011 Pazar günü yapılan Milletvekili Genel Seçimleri sonrası partilerden istifalar da başladı. Partilerinin seçimlerde aldığı oyu az bulan veya partisine daha fazla yararlı olmayacağını düşünün partililer istifaları veriyor.   

CAVİT YILMAZ İSTİFA ETTİ
Bunlardan birisi de Halkın Sesi Partisi (Has Parti) Merkez İlçe Başkanı Cavit Yılmaz oldu. 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde parti olarak İsparta il genelinde 2616 oy alan ve % 1,025'lik oy oranı yakalayan Has Parti'nin Merkez İlçe Başkanı görevinden ayrıldı.

İSTİFA DİLEKÇESİNİ İL BAŞKANI BİLGİÇ'E SUNDU
Has Parti Merkez İlçe eski Başkanı Cavit Yılmaz'ın, partisinin seçimlerde aldığı oy sayısı ve oranından memnun olmadığı ve az bulduğu, ayrıca bundan sonra partiye daha fazla yararlı olamayacağını belirterek, görev almak isteyenlerin de önünü açmak adına istifa dilekçesini İl Başkanlığına sunduğu öğrenildi.