Has Parti’nin Isparta’da yeni teşkilatlandığını söyleyen İl Başkanı Mahmut Bilgiç, Vali Oğuz’a görevinde başarılar diledi.

Vali Memduh Oğuz ise Isparta’da siyaset ve siyasetçi konusuna değindi. Siyasi partilerin uyum içinde çalıştığını belirten Vali Oğuz, “makulde buluşma çok önemli, bu da ilimizde var” dedi.

Vali Oğuz, “Ortak akıl dediğimiz şeye istişare ile ulaşıldığını biliriz. Bu bakımdan vilayet idaresi olarak siyasilere bakışımız budur. Ziyaretiniz benim için bu manada önemlidir.

Halkımızın bir bölümünün temsilcisi olan ama kitle itibariyle tüm Isparta’ya hitap eden bir sivil toplum örgütünün Isparta’nın meseleleri ile ilgili düşüncelerini öğrenmek, ihtiyaç duyduğumuz zaman kendilerine müracaat etmek bizim tarzımızdır. Bu ziyaretiniz onun için önemlidir.

Zahmetinize teşekkür ederim.gayet tabi, diğer çalışmalarınızda da size başarılar diliyorum.huzurlu, daha müreffeh, daha kalkınmış , daha mutlu bir Isparta’yı beraberce el ele kuracağız. Ayrıca bu bizim vilayetimizin bir güzel yönü daha var. Türkiye’nin pek çok yerinde rastlanandan çok daha yukarda bir özelliği de uzlaşmacı bir vilayet olması.

Bizim ilimizde siyasi partiler birbiriyle asla kavgalı değiller. İyide, güzelde, doğruda buluşmaya makulda buluşmaya hazır, kardeşlik duygusu içinde bir hizmet yarışı sergiliyorlar. Bu bakımdan bundan da çok memnunum.

Sizinle ortak çalışmalarımız olacak, gerçekten olacak” dedi.