Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, SDÜ’ nün yürüttüğü projeler, akademik ve fiziki yapılanması hakkında bilgiler verdi. İbicioğlu, üniversite yönetimi olarak ortak akılla hareket ettiklerini belirtti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu: "Öğrenci sayımız 70 binin üzerine çıktı. Bilimsel çalışmalarımız da arttı. Biz sadece niceliksel değil niteliksel olarak da büyüyoruz." dedi. 

Her teknolojinin kendi toplumunu oluşturduğunu vurgulayan İbicioğlu, bilginin hızla eskidiği günümüzde üniversiteleri; değişimleri ve global ortamdan elde ettikleri bilgileri yerele taşıyan bir köprüye benzetti.

Teknoloji Kulübünün "Robot" yarışmalarında elde ettiği başarılar, spor dallarında alınan dereceler, fakültelerde yürütülen projelere de değinen İbicioğlu, Üniversitemiz bünyesinde akademik bir birim gibi çalışan; değişimleri ve yenilikleri halkla buluşturan SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi hakkında da bilgi verdi; uluslararasılaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen SDÜ'nün geleceği öngörerek çalışmalar yürüttüğünü, tüm fakültelerin ve merkezlerin kendi alanında önemli başarılara imza attığını söyledi.