Vaka sayılarının pik yaptığı dönemde bile sağlıkta aksamanın yaşanmadığı Şehir Hastanesi'nde yine de koronavirüs tedavisi gören hastalar var. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Zafer Dirik,  "Hastanemizde yaklaşık 50 koronavirüs hastamız var" dedi.

Koronavirüs salgını sürecinde Isparta Şehir Hastanesi büyük bir rol üstlendi, halen de üstlenmeye devam ediyor. Şehir Hastanesi ve içerisindeki fedakar sağlık çalışanları, yaklaşık 2 yıldır koronavirüs hastalarına şifa olmak için yoğun mesai harcarken, rutin sağlık hizmetlerinin aksamaması için gece gündüz çalışıyor. Ancak salgın sürecinin devam ettiği bugünlerde hasta yatış oranları her ne kadar azalsa da hastanede koronavirüs tedavisi gören hastalar var.

Çalışırken Akrep Soktu Zehirlendi Çalışırken Akrep Soktu Zehirlendi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Zafer Dirik,  "Hastanemizde yaklaşık 50 koronavirüs hastamız var" dedi, aşının önemine vurgu yaptı. Dirik,   “Pandemide Şehir Hastanesi çok önemli görev üstlendi halen daha da devam etmekte bu aşılama oranlarındaki artışla birlikte hasta müracaatları hasta yatışları büyük oranda azaldı hali hazırda 50’ye yakın hastamız var bunun yarısı yoğun bakımda bununla birlikte 16 civarında da entübe hastamız var biz burada aşılamanın ne kadar önemli olduğunu görmüş oluyoruz aşıdan önceki rakamlarla şimdiki  rakamları kıyasladığımızda gerçekten çok ciddi rakamlar var bu anlamda bizim yoğun bakımda ve serviste covid için ayırdığımız yatak sayılarında da bir azaltmaya gittik buda diğer hasta gruplarına hizmet edebilme şansını sağladı. Bende halkımızı vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum” Şeklinde açıklamada bulundu