Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kutlu Doğum Haftasını kutlayarak; "Bu vesile ile Isparta Belediyesi olarak Kutlu Doğum Haftasi etkinlikleri çerçevesinde 17 Nisan Pazar günü saat: 20. 30'da Kültür Sinemasına konuşmacı olarak Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu davet ettik. Peygamberimizin hayatı ve ya-samının anlatılacağı bu programımıza tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Kutlu Doğum Haftası nedeni ile Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Günaydın mesajında; "Peygamberimizin miladi doğum günü olan 20 Nisan'ı kapsayacak şekilde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri 14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti-rilmektedirrfJîyahet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 1989'dan bu yana sürdürmekte olduğu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, peygamberimizi daha iyi tanımak için önemli fırsattır.

Bu haftanın, İslam dininin tüm zamanları kapsayan mesajlarını, doğru ve açık, etkili ve yaygın bir şekilde anlatan Peygamberimiz Hazret-i Muhammed'in daha iyi anlaşılmasına vesile olması en büyük temennimdir.

Aziz milletimizi bir arada tutan, kaynaştıran, ortak hedeflere yönelten, güç kaynağımız olan İslâmiyet'i daha iyi kavrayabilmektir. Dinimizin bütün güzelliklerini Peygamberimizde görmek mümkündür. Hazreti Muhammed (S.A.V.) Efendimiz, sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlar için model konumundadır.

Onun üstün şahsiyeti ve ahlakı bütün insanlığa örnektir. Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır. Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir.

O'nun üstün şahsiyeti ve ahlakı bütün insanlığa örnektir. Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu haftada O'nu bir kez daha anlama ve gül kokusunu hissetme adına yapılacak tüm programların hayırlara vesile olmasını diliyor ve bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyorum.

Bu vesile ile Isparta Belediyesi olarak Kutlu Doğum Haftasi etkinlikleri çerçevesinde 17 Nisan Pazar günü saat: 20. 30'da Kültür Sinemasına konuşmacı olarak Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu davet ettik. Peygamberimizin hayatı ve yaşamının anlatılacağı bu programımıza tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.