Yıllardır şikayet konusu olan Sav’daki atık sulardan kaynaklanan kötü kokunun giderilmesi için çalışma ne zaman başlayacak merak konusu? Isparta ile Sav Kasabası arasında Deri Organize Sanayi Bölgesi atıkları ve Isparta Belediyesinin arıtma tesislerinden salınan suyun açıktan akan çayda kötü kokuya neden olması üzerine harekete halen geçilmedi.

Yıllardır ortada duran ve şu ana kadar kimsenin başaramadığı kanal yaz aylarının gelmesiyle kokusu daha da arttı.  Çevredeki Vatandaşlar Rahatsız O bölgedeki vatandaşlar bu kokunun sanki Sav Kasabasına ait olduğu sanılıyor oysa bu koku Isparta’nın kanalizasyonudur,yaz aylarından dolayı aşırı koku olduğunu söyleyen vatandaşlar Isparta girişi ve çıkışı olan bir yerin halen çözüme kavuşturulmamasını anlayamadık dediler.

Ayrıca araç sürücüleri de biz sadece 5 dakika geçerken bile çok rahatsız oluyoruz orada yaşayan halk ne yapıyor sağlık durumları nasıldır diye endişe ediyoruz dediler. Araç sürücüleri de Isparta’ya gelen ve giden gül kokularıyla karşılanıp gül kokularıyla uğurlanması lazım gerekirken  ama maalesef Isparta’nın kanalisyon kokularıyla karşılanıp uğurlanıyor diye sitem ettiler.