BU PAZAR HAVA 23 DERECE OLACAK AMA SİZİ ALDATMASIN
Bu pazar Isparta'da hava sıcaklıkları artış gösterecek ve metoroloji'den alınan bilgilere göre 23 derecelik bir sıcaklık bekleniyor.

HAVALARIN ISINMASI ALDATMASIN
Yeni tip Corona Virüs (Kovid-19) ile mücadelede cami ve belediye hoparlörü ile kolluk kuvvetlerinin araçlarından yapılan uyarı anonslarında değişikliğe gidilerek, havaların ısınmasının tedbirlerde gevşemeye yol açmaması istendi. Yeni anons metninde "Kıymetli vatandaşlarımız, koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim" ifadeleri yer aldı. 

Kovid-19 salgınının Türkiye'de görülmesinin ardından bazı tedbirler hayata geçirilirken, vatandaşlara yönelik cami ve belediye hoparlörleri ve kolluk kuvvetlerinin araçlarından yapılan anonslu uyarılar devam ediyor.

Yapılan anonslar, alınan tedbirlere vatandaşların uyumunu kolaylaştırıp sürece katkı sağlıyor.
"Salgın tehlikesi geçmiş değil"

Havaların ısınmasıyla vatandaşların söz konusu tedbirlerde gevşemeye gidebileceğinin değerlendirilmesi üzerine, anons metninde değişikliğe gidildi.

Değişiklik sonucu, yeni anons metni şöyle:

"Kıymetli vatandaşlarımız, koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim."

Söz konusu metin camilerden ve belediye merkezi yayın sistemlerinden günde en az 5 kez, kolluk araçlarından ise sürekli tekrarlanarak yapılacak.