7.2 MİLYON TL’LİK İHALE SONUÇLANDI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in Spor Toto ve Gençlik-Spor Bakanlığı’ndan sağladığı finansmanla Davraz’a uluslararası standartlarda kapalı spor salonu yapılıyor. Projenin yapım ihalesi 7.2 milyon TL’ye sonuçlandı.

Davraz Kayak Merkezi’nin yaz döneminde futbol dışındaki diğer spor branşlarınca da kamp merkezi olarak değerlendirilmesine imkan tanıyacak kapalı spor salonu yatırımı nihayet gerçek oluyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Spor Toto Teşkilatı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sağladığı finans kaynağı ile Davraz’a uluslararası standartlarda çok amaçlı kapalı spor salonu yapılacak.

Isparta İl Özel İdaresi, Davraz Kayak Merkezi’ne yapılacak çok amaçlı kapalı spor salonunun yapım ihalesini gerçekleştirdi. 9 milyon TL’lik yatırım yüzde 21 kırımla 7.2 milyon TL’ye ihale edildi. Önümüzdeki günlerde ihale sonuçlandırıldıktan sonra kapalı  spor salonunun yapım işine başlanacak. Davraz’da kapalı spor salonunun yapılması ile birlikte taekwando, basketbol, voleybol, hentbol, badminton gibi salon sporları antrenmanları ve müsabakaları gerçekleştirilebilecek.