Koyu Galatasaray taraftarı bedensel engelli Yunus Sarışahin,  yıllardır hayali olan kaleci Muslera’nın imzalı forması ve eldivenine AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen sayesinde kavuştu.    

Seçim çalışmaları kapsamında Sanayi’de esnaf ziyareti yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ziyaret sırasında koyu bir Galatasaray taraftarı olan engelli Yunus Sarışahin ile tanıştı. Sarışahin, Başdeğirmen’e en büyük hayalini anlattı.  Yunus, takımında çok sevdiği kaleci Muslera’dan  imzalı formasını ve eldivenini istediğini söyledi. 

YUNUS SEN HEP MUTLU OL 

Başdeğirmen, Yunus’un hayalini gerçeğe dönüştürmek için hemen harekete geçti. Galatasaray’da kaleci antrenörü Fadıl Koşutan arandı. Koşutan, Muslera’nın maçta giymediği formayı hediye etmediğini söyledi. Başdeğirmen’in Yunus için ısrarını kıramayan kulüp,  Muslera’nın imzasını taşıyan matça giydiği forma ve 6 maç boyunca giydiği eldivenleri gönderdi.  Başdeğirmen, Yedişehitler Mahallesi’ne çağırdığı Yunus’a sürpriz yaparak forma ve eldivenleri alkışlar eşiğinde burada takdim etti. Başdeğirmen ‘Yunus sen hep mutlu ol’ dedi.  Yıllardır hayalini kurduğu forma ve eldivenlere kavuşan Yunus Sarışahin de, miting alanını doldurmaya gelenlere ‘Benim gönlüm sende sizlerin de gönlü Şükrü Başkan da olsun’ diye seslendi.